Blogs en nieuwsberichten

Zó belangrijk is het om te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Dat is precies wat wij doen, u op weg helpen door te vragen waar u “blij” van wordt? Uit ervaring weet ik hoe leuk het is om als vertrouwenspersoon en onafhankelijk zakenbehartiger mensen te helpen zodat ze weer met positieve energie door kunnen. Lees over een interessante ontwikkeling in het artikel in NRC van 11 april 2019.

Mensen die gebruik maken van het persoonsgebonden budget vinden dat dat een positief effect heeft op de kwaliteit van leven. Ondanks dat er veel goedoe is over PGB’s, personeelstekorten in de zorg, lage PGB bedragen bij gemeenten en ingewikkelde procedures. Iedereen kan hiermee te maken krijgen. Om te voorkomen dat u verdwaalt in het oerwoud van regels in de zorg wetgeving, kunnen wij u helpen de juiste weg te vinden samen met ons netwerk van deskundige professionals!

Kwart krijgt te weinig pgb om zorgverlener te betalen (NRC 1-4-2019)

Het belang van een levenstestament kan niet genoeg benadrukt worden. Bij de weg ernaar toe helpen wij u bij het maken van afwegingen en de keuzes die bij uw situatie passen. En natuurlijk kunnen wij voor u de rol vervullen van vertrouwenspersoon en onafhankelijke belangenbehartiger. Hoe wij u behulpzaam kunnen zijn leest u op onze website.

Lees het artikel in het AD van 20 maart 2019 of als PDF

Hoe bereid je je voor op een leven met of na een ziekte? Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft. We bekijken samen met u de situatie, inventariseren wat nodig en mogelijk is, schakelen ons netwerk in en staan u vooral praktisch terzijde. Waar nodig brengen we structuur aan, geven we u richtlijnen en kunnen we de regie voeren. Ons doel is dat u uw pad met nieuwe energie en een duidelijk perspectief kunt vervolgen.
Lees hier het bericht op NOS dd 1-4-2019

Bekijk hier onze eerder
verschenen nieuwsbrieven

TOP
X