September, 2017

30September13:00- 17:00Seniorenbeurs Valkenswaard13:00 - 17:00 Hofnarstraat 10, 5554 DA Valkenswaard

Meer

Details

Senioren Belang Valkenswaard (SBV) presenteert ook dit jaar een informatieve markt en wel op zaterdag 30 september tussen 13:00 en 17:00 uur. Naast zorg en hulp komt men veel te weten over financiële, notariële zaken, beweging/sport en cultuur, creatieve activiteiten. Informatie over reizen, wonen, musea, cultuurhistorie, welzijnsactiviteiten, sociëteiten, ouderenbonden en adviesorganen.

Er staan een zestigtal informatiekramen opgesteld verspreid in het Hofnargebouw. In de theaterzaal en het Rabobank Theatercafé kan men lekker zitten voor een consumptie, waarvan de organisatie er elke bezoeker één aanbiedt. En ook dit jaar luistert het Dommelsch Lavenkoor het evenement op.  Bij binnenkomst wordt men welkom geheten en ontvangt men een plattegrondje plus consumptiebon.

De toegang is gratis!

Cretio Partners uit de regio Noord-Brabant – Francis Dammers en Nicole Maas – staan u deze middag graag te woord en informeren u over hoe u zo lang mogelijk zorgeloos zelfstandig kan blijven functioneren. Het persoonlijke LevensDossier, een medische wilsverklaring, het aanstellen van een (levens-)executeur zijn hulpmiddelen die Cretio u kan bieden om zo veel mogelijk de regie van uw leven in eigen hand te houden. Ook met vragen rondom nut & noodzaak van het opstellen van een (Levens-)testament, het afwikkelen van een nalatenschap kunt u bij onze Cretio Partners terecht.

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 17:00

Locatie

Theater De Hofnar

Hofnarstraat 10, 5554 DA Valkenswaard

TOP
X