Linda Herkemij

Anders dan het plan was heb ik mijn kinderen grotendeels alleen opgevoed. Ik wilde financieel onafhankelijk zijn en ben naast mijn baan gaan studeren. Overdag werkte ik en zorgde ik voor mijn kinderen. Als zij op bed lagen of om de week een weekend bij hun vader waren, studeerde ik.  Mijn rechtenstudie en werk bij advocaten-, notaris- en (bedrijfs)makelaarskantoren heeft mij de financiële ruimte gegeven die ik toen nodig had.

Toen de kinderen op eigen benen stonden kreeg ik ruimte om na te denken over wat ik zelf wilde. Altijd heb ik gevoeld dat ik meer voor mensen wil betekenen: met hoofd én hart werken. Vanuit deze gedachte heb ik mij aangemeld bij diverse noodhulplijnen als vrijwilliger om aandacht te kunnen geven aan mensen die dat nodig hebben. Dat paste me als een handschoen en bood voldoening.

In 2017 ontstond het contact en de samenwerking met Bianca (van Wijk).  In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen de gewenste zorg en aandacht gegeven. Naast die zorg en aandacht is er in veel gevallen iets meer of net iets anders nodig en daarin betekent de huidige koppeling met Cretio een duidelijke meerwaarde. Daar waar de gewone zorg stopt gaan wij verder en bekijken we samen met u hoe voor u de zorg en zaken weer op de rit krijgen.

TOP
X