Karin de Heer

Vrijwel niemand ontkomt in het leven aan vervelende en vaak ingrijpende gebeurtenissen. Zo kreeg ik zelf op jonge leeftijd al problemen met mijn rug. Maar ook daarna kwam het leven met niet altijd fijne verrassingen. Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik er alleen voor te staan,  ik maakte anorexia mee binnen mijn gezin, kwam in een scheiding terecht en ging door een diep dal toen mijn geliefde vader ernstig ziek werd en overleed. Ik kwam er weer bovenop omdat ik gelukkig mensen om me heen had die me steunden. Ook dat biedt het leven, zij het niet altijd vanzelf.

De laatste jaren ben ik werkzaam als vrijwilligster op de Tolbrug revalidatieafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar kom ik veel mensen tegen  die ook zeer ingrijpende gebeurtenissen het hoofd hebben moeten bieden. We proberen daar de mensen weer in balans te brengen zodat ze vanuit hun eigen kracht verder kunnen en uiteindelijk altijd zelf de regie in handen hebben. Daar sta ik helemaal achter, want uit eigen ervaring weet ik dat je alleen dan een stevig ankerpunt hebt.

Cretio werkt vanuit een zelfde uitgangspunt, reden dat ik me ook daar sterk voor wil maken. Ik zie graag de mens in al zijn facetten: hoe hij heeft geleefd, wat hij heeft meegemaakt en/of hoe hij verzeild is geraakt in een situatie. Om vervolgens te kijken wat de route is naar een betere, onafhankelijker en gelukkiger toekomst. Op die route heb je soms hulp nodig. Die hulp wil ik graag bieden. Onder het motto ‘Samen sterker’ staan we er gegarandeerd een stuk beter voor.

 

 

 

 

 

 

Terug naar alle partners

TOP
X