Gerlinde van Dongen

Vanaf 2015 is mijn leven rigoureus veranderd. Door een scheiding kwam ik er, samen met mijn twee dochters, alleen voor te staan. Gelukkig was en is het contact met hun vader nog steeds goed.  Vanaf die periode is er bij mij het nodige opgeschud en heb ik een soort ‘reset’ ondergaan.  Niet alleen waren er de praktische veranderingen die mijn aandacht vroegen, maar ook moest ik bekijken hoe ik mezelf verder wilde ontwikkelen: persoonlijk en in mijn werk. Kortom: hét moment om te bakens te verzetten. 

 

In mijn voormalige werk voor een diagnostisch laboratorium ontmoette ik vaak ouderen die hun verhaal deden en terloops ook hun bestaansproblemen en zorgen uitten. (Aankomend) senioren worden aan de lopende band op de proef gesteld als het gaat over veranderingen in het leven. Veerkracht, helderheid en nieuw zicht op de toekomst zijn dan van groot belang.  

 

Toen wist ik: deze doelgroep wil ik daadwerkelijk HOREN en ik wil ze ondersteuning bieden. Iets wat werkelijk het verschil voor ze gaat maken. Maar hoe? Ik startte een praktijk in coaching, begeleiding en advies te weten Senioren-Vitaal en later raakte ik in contact met Cretio. Al snel bleek dat we dezelfde taal spraken als het gaat over betekenisvol leven, autonomie en hoe zelfstandigheid  en dus vitaliteit en levenslust – een nieuwe impuls kunnen krijgen. Alle reden om een nieuwe verbintenis aan te gaan. Dit keer met Cretio en degenen die een beroep op ons doen.

 

“Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen”

 

 

 

 

 

 

Terug naar alle partners

TOP
X