Bianca van Wijk

Het is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest dat je voor anderen zorgt en voor elkaar klaarstaat. Na mijn opleiding (sociaaljuridisch/P&O) merkte ik dat mijn echte passie vooral ligt in de zorg en welzijn. Ik heb dan ook veel in de ‘softe’ sector gewerkt. Na de geboorte van mijn 3de kind, die lange tijd in het ziekenhuis lag, heb ik mijn baan opgezegd. Het was tijd om moeder te zijn en mijn gezin aandacht te geven na een roerige tijd.

Toen de tijd rijp was om weer aan de slag te gaan wilde ik werk en de zorg voor mijn gezin soepel kunnen combineren. De stap om zelfstandig ondernemer te worden lag voor de hand: hard werken op de momenten dat het kan, en vooral ook vanuit eigen passie, ideeën en inzichten. Het resultaat: een mooi bedrijf waarin we zorgvragers aan dienstverleners koppelen en ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig kunnen blijven wonen.

Ondernemer zijn is kansen zien, dus toen Cretio op ons pad kwam leek het een match made in heaven: alles is er immers op gericht om mensen zo lang mogelijk de eigen regie te laten houden, met waar nodig passende ondersteuning. Inventief, met zorg en aandacht voor wie u bent en altijd verder kijkend dan wat slechts op het eerste gezicht te zien is.

 

 

 

 

 

Terug naar alle partners

TOP
X